Ben je op zoek naar iPhone onderdelen? Als je van plan bent om je eigen iPhone te repareren heb je hiervoor goede onderdelen nodig. Er zijn veel verschillende kwaliteiten te vinden. Het is belangrijk dat je de juiste gebruikt, en daarin zijn wij gespecialiseerd. Onze klantenservice zit klaar voor al jouw vragen over iPhone onderdelen. Van iPhone scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 1067 resultaten wordt getoond

iPhone 11 scherm en LCD

Morgen in huis

 69,95

iPhone X scherm

Morgen in huis

 69,95

iPhone XR scherm en LCD

Morgen in huis

 64,95

iPhone XS scherm

Morgen in huis

 74,95

iPhone 7 scherm en LCD

Morgen in huis

 32,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD

Morgen in huis

 42,95
Wit
Zwart

iPhone 7 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 53,95
Wit
Zwart

iPhone 8 scherm en LCD

Morgen in huis

 29,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone 8 scherm en LCD

Morgen in huis

 41,95
Wit
Zwart

iPhone 8 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 53,95
Wit
Zwart

iPhone 11 Pro scherm

Morgen in huis

 79,95

iPhone 6s scherm en LCD

Morgen in huis

 25,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone 6s scherm en LCD

Morgen in huis

 31,95
Wit
Zwart

Hoge kwaliteit iPhone onderdelen

Partly verkoopt al haar onderdelen in hoge kwaliteit of de hoogste kwaliteit. Zo zal het onderdeel die geschikt is voor de Apple iPhone goed functioneren. Zeker wanneer je voor het merk Apple kiest wil je er zeker van zijn dat ook het nieuwe onderdeel dat je koopt weer goed zal functioneren. Alle iPhone onderdelen zijn altijd eens getest om er zeker van te zijn dat deze goed zal functioneren.

Bij een iPhone scherm en iPhone batterij kan je vaak kiezen tussen “hoge kwaliteit” en “hoogste kwaliteit”. Onderdelen van de “hoogste kwaliteit / A+ kwaliteit” presteren nog beter dan de “Hoge kwaliteit” onderdelen, we adviseren altijd aan om voor A+ te kiezen om de kwaliteit te houden die je bent gewend.

Welke iPhone onderdelen verkoopt Partly?

Partly heeft een zeer breed assortiment onderdelen van hoge kwaliteit, zo verkopen wij de oudste onderdelen maar ook de nieuwste onderdelen. Partly verkoopt onderdelen voor de volgende series.

iPhone 13 serie (de nieuwste serie van Apple):

iPhone 12 serie

iPhone 11 serie

iPhone SE serie

iPhone X serie

iPhone 8 serie

iPhone 7 serie

Naast deze series hebben we natuurlijk ook onderdelen voor de oudste modellen, zo vind je zelfs tot aan de iPhone 4 de onderdelen die je nodig hebt! Zelfs van deze iPhone kan je dus nog het scherm of de batterij vervangen.

iPhone repareren kun je zelf!

Met de juiste onderdelen kan iedereen zijn eigen iPhone repareren. Op het internet of op YouTube staan enorm veel handleidingen die stap voor stap laten zien hoe je een kapot onderdeel vervangt voor een nieuwe! Het enige wat jij nog nodig hebt zijn iPhone onderdelen van goede kwaliteit samen met goed iPhone gereedschap, gelukkig vind je dit beide bij Partly!

Wist je dat Partly naast de onderdelen ook refurbished iPhones en refurbished iPads verkoopt? Op zoek naar een ander device, check dan eens deze duurzame en ook nog eens goedkopere alternatieven!

Vragen over de iPhone onderdelen voor Partly?

Heb je na het bekijken van de producten of het lezen van deze tekst nog vragen over een van de onderdelen die je wilt kopen om zelf je iPhone te repareren? Dan kan je als klant van Partly altijd contact met ons opnemen voor informatie. Onze specialisten zijn elke werkdag te bereiken via de telefoon: 085 064 5738, via de chat of natuurlijk per e-mail.