iPhone 11 onderdelen kopen op Partly? In de webshop vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 11 kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond

iPhone 11 scherm en LCD

Morgen in huis

 69,95

iPhone 11 dock connector

Morgen in huis

 24,95
Geel
Groen
Paars
+3
Rood
Wit
Zwart

iPhone 11 frame sticker

Morgen in huis

 2,95

iPhone 11 voorcamera kabel

Morgen in huis

 16,95

iPhone 11 achter camera

Morgen in huis

 48,95

iPhone 11 tempered glass

Morgen in huis

 6,95

iPhone 11 luidspreker

Morgen in huis

 10,95

iPhone 11 onderdelen koop je op Partly

Het laten vallen van je Apple iPhone 11 is de schrik van iedereen. Bij het oppakken van je toestel is het de vraag of er een barst of flinke kras op het scherm is gekomen naar de val. Een defecte iPhone kan tegenwoordig niet alleen via Apple worden gerepareerd maar er zijn ook mogelijkheden om het display zelf te vervangen. Na het vervangen van een kapot scherm ziet het toestel er weer tiptop uit!

Bij Partly ben je aan het juiste adres, bestel eenvoudig de onderdelen voor je iPhone 11 met eventueel een reparatiesetje zodat je binnen een mum van tijd gemakkelijk het toestel zelf kunt repareren. Tegenwoordig zijn er op YouTube tal reparatie video’s te vinden om zelf een defect onderdeel te vervangen.

Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden stuk voor stuk getest door specialisten. De levering van deze onderdelen is altijd snel omdat het uit ons magazijn uit Nederland komt.

Veel reserveonderdelen zijn aan slijtage onderhevig zoals de iPhone 11 batterij en iPhone 11 dock connector. Naarmate een iPhone ouder wordt zullen deze onderdelen aan vervanging toe zijn. Het vervangen van de batterij doet wonderen voor de accuduur. Tegenwoordig is de levensduur van een iPhone erg lang, het is niet vreemd om bijvoorbeeld wel 5 jaar met een toestel te doen omdat deze nog lang goed presteert. Wanneer je een toestel langer gebruikt is het normaal om periodiek de batterij te vervangen zodat het toestel goed blijft presteren.

Voor welke iPhone 11 modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone 11 en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A2111, A2221, A2223. De iPhone 11 is een budgetmodel welke erg populair is en leverbaar is in 6 kleuren. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

Partly heeft een uitgebreid assortiment met onderdelen voor vrijwel elke iPhone. Naast 11 onderdelen hebben wij ook een assortiment voor bijvoorbeeld de onderdelen voor de iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 12 , iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

iPhone 11 reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Klinkt het herkenbaar dat je een toestel in de keukenlade hebt liggen die gewoon nog te maken is? Een kapot scherm, een slechte batterij of een kapotte oplaadpoort is vaak de reden dat een iPhone 11 in de lade belandt. Veel mensen weten simpelweg niet dat een Smartphone vaak eenvoudig te herstellen is. Door een iPhone 11 zelf te repareren bespaar jij niet alleen geld maar ook het milieu! Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

In de 10 jaar dat Partly al actief is in deze branche zien we dat ruim 95% van de defecten aan dit toestel eenvoudig te herstellen zijn. Voor de overige 5% is speciale ervaring vereist, deze skills worden vaak alleen beheerst door een ervaren moederbord reparatie specialist. Deze specialist kan vrijwel elke chip vervangen op het moederbord. In de webshop vind je naast onderdelen ook refurbished iPhones zoals de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max die naast een scherpe prijs ook milieuvriendelijk zijn.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over deze iPhone 11 onderdelen? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site.