Nieuws

Partly.nl breidt uit met overname Repairmonkeys.com

Partly.nl breidt uit met overname Repairmonkeys.com

Partly.nl heeft iPhone onderdelen leverancier Repairmonkeys.com overgenomen. Door de website van Repairmonkeys.com samen te voegen met de website van Partly wordt het assortiment en reparatiekennis uitgebreid. Repair Monkeys is in 2020 opgericht en wil de e-waste berg verminderen door mensen ervan bewust te maken dat een iPhone eenvoudig zelf gerepareerd kan worden. Dit sluit uitstekend aan op missie van Partly.nl.

repairmonkeys logo

Wat verkocht Repair Monkeys allemaal?

Repair Monkeys verkocht vele iPhone onderdelen, accessoires en gereedschap om zo zelf je iPhone te repareren. Dit aanbod begon vanaf de iPhone 6 tot en met de iPhone X. Repair Monkeys heeft zelf een reparatieset en iPhone reparatie handleidingen ontwikkeld die vanaf nu te vinden zijn op Partly!

Waarom het samenvoegen van beide sites een goede keus is voor elke klant

Zowel voor de klanten van Repair Monkeys als de klanten van Partly is het samenvoegen een goede keus. Vanaf nu beschikt Partly namelijk over een speciaal ontwikkelde reparatieset van Repair Monkeys. De klanten van Repair Monkeys profiteren van een veel breder assortiment onderdelen. Er zijn vanaf nu ook de volgende onderdelen beschikbaar:

Naast dit assortiment is er een zeer uitgebreid assortiment refurbished iPhones en refurbished iPads beschikbaar. Refurbished is hét duurzame & goedkope alternatief op nieuw.

Repair Monkeys vragen?

Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst voor 25 oktober 2022 en je nog vragen hebt over garantie of een retourzending? Neem dan contact op via het e-mailadres [email protected] voor meer informatie!

Geef een reactie