Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Je hebt de mogelijkheid om ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te brengen van de herroeping, vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de zending te retourneren.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien slechts een deel van de bestelling retour gestuurd wordt, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wanneer een bestelling volgens herroepingsrecht wordt geretourneerd zijn de retourkosten voor de klant. Indien er sprake is van een fabricagefout en het product teruggestuurd moet worden kan de klant de standaard verzendtarieven van de zending claimen bij Partly.

Het retouradres van Partly.nl:

De Zuivering 36

7671 SP Vriezenveen

Hieronder vind je alle retourinstructies.

Retourinstructies:

 1. Verpak het product stevig en retourneer deze bij voorkeur in de originele en onbeschadigde verpakking.
 2. Print het retourformulier en stop deze in de verpakking. Geen printer bij de hand? Schrijf het bestelnummer dan duidelijk op de voorkant van het pakket.
 3. Frankeer het pakket voldoende. Je vindt hier de frankeringstarieven voor Nederland en hier de frankeringstarieven voor België.
 4. Stuur je een device naar ons terug? Dan is het belangrijk dat je onderstaande stappen volgt zodat we het device retour kunnen nemen en opnieuw kunnen verkopen:
  1. Maak een reservekopie van je persoonlijke gegevens
  2. Schakel “Zoek Mijn [Device]” uit (anders kunnen we je device niet terugnemen)
  3. Haal “iCloud” van het device af (anders kunnen we je device niet terugnemen)
  4. Reset het device naar fabrieksinstellingen en schakel het toestel uit (bij voorkeur met een batterij percentage boven de 30% zodat we het device sneller kunnen controleren)
  5. Verwijder de simkaart
  6. Vergeet niet ook je accessoires mee te sturen.

Stuur je een onderdeel terug? Dan is het belangrijk dat je alleen het onderdeel opstuurt (zonder het device).

Je kunt je product in de winkel retourneren. Dit kan in de vestiging in Almelo.

Bij de voorkeur geld retour zal het bedrag via de rekening worden teruggestort (contant geld is niet mogelijk).