Refurbished

Moet ik een refurbished iPhone kopen?

moet ik een refurbished iphone kopen?

Het valt niet te ontkennen dat nieuwe smartphones duur zijn. Vooral een iPhone is prijzig, een reden die kopers vaak afgeschrikt en in plaats daarvan een goedkoper merk aan te schaffen.

Er is echter nog een andere optie voor wie op zoek is naar een iPhone met een beperkt budget. Een refurbished iPhone! Voor mensen die denken dat een refurbished iPhone op de een of andere manier beschadigd zou zijn of minder zou presteren in vergelijking met een gloednieuwe iPhone, dat is niet het geval. Hier leggen we alles uit wat je moet weten over refurbished iPhones.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Ja! iPhones duur in aanschaf, maar door een refurbished iPhone te kopen, kun je de nieuwste technologie van Apple in handen krijgen zonder dat je de hoofdprijs betaald.

Een refurbished iPhone kopen is ook nog eens goed voor het milieu. De gemiddelde CO2-uitstoot van een smartphone gedurende zijn levensduur bedraagt ongeveer 80 kg, waarvan 80% tijdens het fabricageproces. Als u een refurbished device kiest in plaats van een nieuw apparaat, bespaart u dit veel koolstof. Bovendien helpt het kiezen van een refurbished iphone ook bij het groeiende probleem van elektronisch afval of e-waste. Door een refurbished iPhone te kopen draag je een steentje bij om de planeet te redden.

Wat zijn de verschillende refurbished iPhone kwaliteiten?

Alle refurbished iPhones krijgen een gradatie dat overeenkomt met hun staat. Hoewel er geen algemene standaard is voor het beoordelen, rangschikken de meeste verkopers de iPhones in vier groepen. Kwaliteit en eerlijkheid is voor Partly erg belangrijk, daarom willen wij graag je alles vertellen over onze refurbished productcondities. Een refurbished iPhone van Partly wordt altijd met 2 jaar garantie, ook op de accu en 14 dagen bedenktijd geleverd. Elk toestel is daadwerkelijk op meer dan 50 punten getest. In dit blog vertellen we je welke verschillende productcondities er zijn en wat je mag verwachten.

Top 4 populairste refurbished iPhones

Overtuigd om een refurbished iPhone van Partly te kopen? Hieronder staan de top 4 populairste iPhones.

iPhone SE 2020 64GB zwart

Morgen gratis in huis

v.a.  139

iPhone 11 64GB zwart

Morgen gratis in huis

v.a.  249

iPhone 12 64GB zwart

Morgen gratis in huis

v.a.  309

iPhone 11 128GB zwart

Morgen gratis in huis

v.a.  299

De 3 meest gestelde vragen over refurbished

Omdat we dagelijks veel vragen krijgen over refurbished iPhones. Want hoe zit het met de garantie, zijn ze we betrouwbaar en is het echt goedkoper? Daar willen wij jou graag antwoord opgeven.

1: Krijg je garantie refurbished iPhones?

In de meeste gevallen wel. Maar hoewel aanbieders garantie bieden, is het belangrijk om te vertellen dat niet alle verkopers een gebruikte iPhone met garantie aanbieden. Controleren dit voordat je een aankoop doet.

2: Zijn refurbished iPhones goedkoper?

Ja! Refurbished iPhones kunnen tot 50% goedkoper zijn dan een gloednieuw model. Dat is niet omdat een toestel veel gebruikt is of zwaar beschadigd is, maar simpelweg omdat het niet aan de 'gloednieuwe' criteria voldoet.

3: Is het veilig om refurbished iPhones te kopen?

Het is veilig om een ​​refurbished iPhone te kopen. Zolang je maar voorzichtig bent. Zorg ervoor dat je het bij een betrouwbare webshop koopt, controleer of het een garantie en reviews heeft.

Geef een reactie