Welkom bij dé full-service onderdelen en refurbished leverancier. Partly.nl is 10 jaar geleden begonnen binnen de telecom en onderdelen sector. Partly is opgericht als webshop voor consumenten maar de afgelopen tijd krijgen wij steeds meer aanvragen voor het kunnen kopen van:

Ben je consument? Bekijk dan de onderdelen of de refurbished devices op de site www.partly.nl.

Zakelijk inkopen
Wanneer je regelmatig onderdelen of refurbished producten wilt bestellen ben je bij Partly aan het juiste adres! Beschik je over een geldig KvK-nummer en wil je regelmatig bestellen? Vul dan het formulier in zodat onze accountmanager je aanvraag kan behandelen.

Oude devices verkopen
Als zakelijke klant is het ook mogelijk om oude devices te verkopen aan Partly. Je kunt via hier je oude devices verkopen aan Partly.nl. 

Eenmalig inkopen (via offerte)
Je kunt éénmalig inkopen wanneer je voor meer dan €1000,- aan onderdelen of voor €5000,- aan refurbished iPhones wilt kopen, daarnaast moet je beschikken over een geldig KvK-nummer.

Voor het aanvragen van een offerte kan je het formulier op deze pagina invullen en vervolgens het onderwerp: “Offerte” selecteren bij het invullen van het formulier.

  Meld je vrijblijvend aan

  Voor- en achternaam

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  KVK-nummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht