Onderdelen kopen voor je Smartphone of je computer? Dan ben je bij Partly aan het juiste adres! Al meer dan 10 jaar kun je op Partly.nl onderdelen kopen van hoge kwaliteit die jij zelf kunt vervangen! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 2634 resultaten wordt getoond

iPhone 11 scherm en LCD

Morgen in huis

 69,95

iPhone X scherm

Morgen in huis

 69,95

iPhone XR scherm en LCD

Morgen in huis

 64,95

Smartphone en tablet onderdelen koop je bij Partly

Hoe vaak komt het voor dat je Smartphone of tablet niet meer goed functioneert door een onderdeel dat defect is in je Smartphone of tablet? In de meeste gevallen wordt een toestel of tablet in de keukenlade gelegd en wordt er een nieuwe gekocht voor honderden euro’s. Wist je dat je in de meest gevallen voor een fractie van deze prijs de Smartphone of de tablet zelf kunt herstellen door Tablet of Smartphone onderdelen te kopen bij Partly! De website Partly.nl verkoopt al 10 jaar onderdelen, als geen ander kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden voor scherpe prijzen.

Welke tablet en Smartphone onderdelen verkoopt Partly?

Er zijn momenteel ruim 5000 verschillende producten aanwezig, naast de onderdelen verkoopt Partly ook gereedschap van hoge kwaliteit om de reparatie zorgvuldig uit te kunnen voeren. Het Smartphone en tablet onderdelen assortiment bestaat momenteel uit:

Al deze onderdelen worden geleverd met 6 maanden garantie en standaard 14 dagen bedenktijd! Aankomende tijd zullen wij dit assortiment verder uitbreiden.

Repareren is duurzaam

Wij vinden het erg belangrijk dat er meer wordt gerepareerd en er minder Smartphones en tablets op de grote elektronische afvalberg belanden. In de meeste gevallen is een defect op te lossen voor tientallen euro’s waardoor de levensduur van een device kan worden verlengd! Bekijk het assortiment en ontdek eenvoudig hoe jij je device zelf kunt repareren. Is een toestel of tablet helemaal niet meer te repareren? Bekijk dan onze andere duurzame oplossingen zoals refurbished iPhones en refurbished iPads.

Vragen over onze tablet en Smartphone onderdelen?

Op onze site proberen wij je te voorzien van zoveel mogelijk informatie om zo zelf je kapotte toestel of tablet te repareren! Mocht je nog een vraag hebben over een van deze onderdelen? Dan staat ons team op werkdagen voor je klaar. Je kunt het klantenservice team van Partly bereiken via de chat, per mail of via de telefoon: 085 064 5738.