Thuiswinkel Waarborg
Altijd gratis verzending
Alleen bij Partly.nl
Nu bij Partly.nl de voordeligste refurbished iPhones van Nederland!
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen thuis Gratis verzending! Veilig achteraf betalen

Refurbished iPhone met Garantie

Een refurbished (of in het Nederlands gereviseerde) iPhone is een toestel dat eerder gebruikt is geweest. Deze toestellen worden technisch gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Het belangrijkste verschil met een normaal tweedehands iPhone is dat deze toestellen volledig gecontroleerd zijn op eventuele gebreken en bovendien mét 12 maanden garantie worden verkocht.
Op deze manier geven wij de waardevolle Apple toestellen een nieuw leven! 

Goedkoop & veilig een refurbished iPhone aanschaffen

De prijs van een iPhone kan erg hoog zijn, zelfs wanneer deze tweedehands wordt aangeschaft. Het particulier overnemen van zo'n prijzig toestel van iemand kan een risicovolle onderneming zijn. Dit is dan ook het belangrijke verschil tussen de aankoop van een tweedehands toestel en een gereviseerd toestel. Tweedehands toestellen zijn niet gecontroleerd op eventuele defecten, en bovendien heb je geen enkele vorm van garantie hierop. Een refursbished iPhone kan hiervoor uitkomst bieden: de toestellen zijn van binnen en buiten schoongemaakt, gecontroleerd op defecten, waar nodig gerepareerd en worden ook nog eens met 12 maanden garantie verkocht. Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding waarover alle gegevens veilig worden verstuurd.

De technologie van een iPhone tegen een schappelijke prijs

Het idee van een refurbished iPhone is het toestel een nieuw leven te geven. Wij zetten ons om die reden in om oude toestellen niet verloren te laten gaan, maar nieuw leven in te blazen. Door de deskundigheid die wij de afgelopen jaren hebben verworven zijn wij in staat gebruikte toestellen om te toveren tot nagenoeg nieuwe toestellen. Hierdoor kunnen wij de toestellen aanbieden tegen een lagere prijs dan de normale koopprijs van een nieuwe iPhone. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door altijd telefonische hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn bereikbaar via onze klantenservice op (030) 227 0154. 

Verzending & aftersales

De gereviseerde toestellen verzenden wij gratis en verzekerd. 

Heb je vragen over onze refurbished iPhones? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154.

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
iDeal Credit card Overboeking Paypal Bitcoin Bancontact Mister cash Sofort Afterpay