Refurbished

Wat is refurbished?

Wat is refurbished?

Refurbished is een Engelse term die in het Nederlands vertaald wordt als gereviseerde of gerenoveerde. Deze termen leggen voor een groot deel de betekenis uit. Een Refurbished telefoon is een telefoon die al eerder gebruikt is. In tegenstelling tot een tweedehands telefoon, wordt een refurbished telefoon uitvoerig gecontroleerd, getest en waar nodig gerepareerd.

De controles en reparaties gaan verder dan alleen het scherm. De gehele telefoon wordt onder handen genomen. Zo wordt de telefoon op ruim twintig punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Dit gaat onder andere om het scherm, de batterij, alle externe knoppen van de telefoon, de batterij, de wifi-functie en nog vele andere punten. Hierdoor zijn alle refurbished toestellen van Partly van zeer goede kwaliteit.  

Verschillende kwaliteit gradaties binnen Refurbished

Partly hanteert drie categorieën om de kwaliteit van een refurbished toestel aan te duiden. Dit wordt gedaan om een duidelijk beeld te scheppen van de telefoons die te koop staan. Tevens is het hierdoor mogelijk om een goedkopere telefoon aan te schaffen, wanneer je de staat van het toestel minder belangrijk vindt. De categorieën zijn als volgt ingedeeld:

Beoordeling van het toestel Hoe ziet het toestel eruit?
A Grade Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.
B Grade Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien. Op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn. Dit zullen voornamelijk minieme krasjes zijn. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.
C Grade Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn. Dit zijn voornamelijk zeer kleine krasjes. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat. 

Bekijk onze refurbished producten

Refurbished kopen bij Partly

Als je een Refurbished iPhone koopt bij Partly ben je niet alleen verzekerd van 14 dagen bedenktijd, we bieden je ook Twee jaar garantie. Wij onderscheiden onszelf door een goede prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Maar het allerbelangrijkst voor ons zijn tevreden klanten. Hulp nodig bij het kiezen van een refurbished toestel of benieuwd geworden naar waar je nog meer op moet letten? Neem eens contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies!

Geef een reactie