Refurbished

Refurbished iPhone vs nieuwe iPhone

refurbished iphone vs nieuwe iphone

Er zijn drie belangrijke verschillen tussen een nieuw apparaat en een opgeknapt product: prijs en uiterlijke staat en garantie.

Het prijsverschil tussen nieuwe en refurbished iPhones

Het belangrijkste verschil tussen een nieuw en een refurbished product is de prijs (tot 50% goedkoper). Refurbished iPhones zijn 100% functioneel en alle componenten werken als nieuw. Een opgeknapt apparaat was tweedehands of is bijvoorbeeld gebruikt als showroommodel. Refurbished iPhones doorlopen hetzelfde testproces als nieuwe apparaten, dus elk defect dat wordt gevonden, wordt gerepareerd en elk defect onderdeel wordt vervangen. Een refurbished iPhone werkt dus net zo goed als een nieuwe iPhone, maar hebben een gereduceerde prijs omdat ze niet als nieuw worden verkocht.

Verschil in cosmetische staat tussen nieuwe en refurbished iPhones

Afgezien van de prijs, is een mogelijk verschil tussen nieuwe en refurbished producten hun cosmetische staat. Houd er rekening mee dat dit alleen het uiterlijk van het apparaat betreft. Een refurbished iPhone wordt grondig schoongemaakt en is altijd technisch gelijk aan een nieuwe iPhone. Er zijn 3 gradaties van de cosmetische staat waaruit je bij Partly kunt kiezen: Zo goed als nieuw, licht gebruik en zichtbaar gebruikt. Afhankelijk van je keuze krijg je een min of meer perfect ogend toestel. 

Nieuw vs refurbished, het verschil in garantie

Refurbished iPhones hebben 12 maanden langer garantie dan de standaard Apple-garantie. Hier kan je als consument van profiteren. Je krijgt bij Partly standaard 24 maanden garantie op elke refurbished iPhone, zelfs op de batterij. Naast twee jaar garantie heb je ook 14 dagen bedenktijd om het toestel te retourneren.

Top 4 populairste refurbished iPhones

Overtuigd om een refurbished iPhone van Partly te kopen? Hieronder staan de top 4 populairste iPhones.

iPhone 11 128GB wit

Morgen gratis in huis

v.a.  299

iPhone 12 Pro 128GB oceaanblauw

Morgen gratis in huis

v.a.  419

iPhone 12 64GB wit

Morgen gratis in huis

v.a.  309

iPhone XS 64GB space grey

Morgen gratis in huis

v.a.  219

Refurbished vs nieuw: voor- en nadelen

  • Bij de meeste aanbieders kun je aanzienlijk besparen. De besparing wordt vooral groter als je niet de nieuwste iPhone wilt hebben.
  • Wanneer u bij een betrouwbare aanbieder een iPhone koopt ontvang je vaak 2 jaar garantie. Apple geeft op een toestel maar een jaar garantie.
  • Refurbished iPhones bevatten ook een oplaadkabel of oplader.
  • Het is niet gegarandeerd of u andere accessoires ontvangt die oorspronkelijk bij de telefoon zijn geleverd, zoals een hoofdtelefoon.
  • U krijgt waarschijnlijk niet de originele verpakking. Refurbished iPhones worden meestal in een doosje van de aanbieder worden geleverd. Je zult dus niet dat fijne gevoel hebben van het uitpakken van een gloednieuwe telefoon. 

Geef een reactie