Op zoek naar een sleeve om je MacBook goed te beschermen, je vindt het op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met accessoires en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire sleeves zijn voor jou uitgezocht zodat jij je MacBook goed kunt beschermen.

Toont alle 8 resultaten

MacBook sleeves koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt het altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. Met een goede sleeve kun jij je MacBook hier tegen beschermen.

Een goede MacBook sleeve is belangrijk om je MacBook optimaal te beschermen. De sleeves die Partly aanbiedt kunnen gemakkelijk aangebracht worden en zijn gemaakt van kwalitatief materiaal.

Heb je vragen over de MacBook Sleeves? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.