Refurbished

Waarom refurbished

Waarom refurbished

“Waarom zou je kiezen voor refurbished telefoon?” Een vraag die regelmatig aan me wordt gesteld. Daarom is het misschien wel handig als ik eerst uitleg, wat refurbished is. Een refurbished telefoon is een telefoon die wordt gecontroleerd en waar nodig gerenoveerd. Dit geldt niet voor een tweedehandse telefoon die je via marktplaats of je buurman koopt, waarbij je ook geen garantie wordt verleend. En garantie op je telefoon is toch wel heel erg fijn, voor als er toch iets mis gaat.

Refurbished controle

Een refurbished telefoon wordt helemaal van binnen en buiten gecheckt, zodat wanneer jij het toestel in ontvangst neemt je niet merkt dat de telefoon al in gebruik is geweest. De telefoon wordt op ruim twintig punten gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan het scherm, de batterij, alle externe knoppen van de telefoon, de wifi-functie en allerlei andere belangrijke zaken. Dit betekent dus dat de telefoon van zeer goede kwaliteit is, wanneer hij verkocht wordt.

Nu je een beetje weet wat een refurbished telefoon is, vertel ik maar al te graag waarom je hiervoor zou moeten kiezen. Zoals ik al eerder beschreef is het toestel al eerder in handen geweest van iemand anders, alleen is deze helemaal gecontroleerd en gerenoveerd. Je hebt dus een vrijwel nieuw toestel en geen klachten die je kan ondervinden bij een echt tweedehands toestel. Ten tweede is een refurbished telefoon een stuk goedkoper. Gemiddeld bespaar je zo’n 25 procent op de telefoon. Wat uiteraard heel fijn is voor je portemonnee, want een nieuwe telefoon is tegenwoordig gewoon ontzettend duur.

Duurzaam met Refurbished

Daarnaast ben je door een reburbished telefoon aan te schaffen ook nog eens heel groen bezig. Zoals iedereen wel weet produceren wij ongelooflijk veel afval. Jaarlijks komt er wereldwijd ruim 40 miljard kilo elektronisch afval bij. Slechts 15 procent van het elektronisch afval wordt gerecycled. Door producten te refburbishen, zorgt Partly ervoor dat er minder elektronisch afval is. Hierdoor wordt er een kleine bijdragen geleverd aan het groener maken van de wereld. Partly heeft er dan ook voor gekozen om bij elke 25 bestellingen een boom te planten in Bolivia. Hiermee wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd. En zeg nou eerlijk, dat is toch een heel mooi initiatief.

Zelf heb ik ook een refurbished telefoon waarmee ik nog nooit problemen heb ondervonden. Helaas heb ik wel al een paar keer mijn beeldscherm kapot laten vallen, maar de jongens van Partly hebben deze voor mij altijd zo snel mogelijk gerepareerd. Mijn moeder en mijn zus zijn ook overgestapt en zelfs mijn vader die nog aan zijn oude onbreekbare Nokia zit, zit er nu aan te denken om een refurbished telefoon te nemen!

Refurbished kopen bij Partly

Als je een Refurbished iPhone koopt bij Partly ben je niet alleen verzekerd van 14 dagen bedenktijd, we bieden je ook Twee jaar garantie. Wij onderscheiden onszelf door een goede prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Maar het allerbelangrijkst voor ons zijn tevreden klanten. Hulp nodig bij het kiezen van een refurbished toestel of benieuwd geworden naar waar je nog meer op moet letten? Neem eens contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies!

Geef een reactie