Op zoek naar een tempered glass om het scherm je iPhone 6s Plus goed te beschermen, je vindt het op Partly. Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met tempered glass van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire tempered glass zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 6s Plus goed kunt beschermen. De tempered glass van Partly zijn eenvoudig te plaatsen.

Toont alle 7 resultaten

iPhone 6 Plus / 6s plus tempered glass

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 6,95.Huidige prijs is: € 5,21.

iPhone 6s Plus invisible tempered glass

Morgen in huis

 8,96  11,95
Wit
Zwart

iPhone 6s Plus privacy tempered glass

Morgen in huis

 8,96  11,95
Wit
Zwart

2x iPhone 6 Plus / 6s plus tempered glass

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 8,96.

5x iPhone 6 Plus / 6s plus tempered glass

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 22,46.

10x iPhone 6 Plus / 6s plus tempered glass

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 37,46.

50x iPhone 6 Plus / 6s plus tempered glass

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 199.Huidige prijs is: € 149,25.

iPhone 6s Plus tempered glass koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt het altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. Met een goed tempered glass kun jij je iPhone 6s Plus hier tegen beschermen.

Een goede iPhone 6s Plus tempered glass is belangrijk om je iPhone optimaal te beschermen. In combinatie met een hoesje is dit de beste bescherming voor je iPhone. De tempered glass die Partly aanbiedt kunnen gemakkelijk aangebracht worden en is gemaakt van gehard glas. Het tempered glass wordt geleverd inclusief reinigingsdoekjes.

Voor welke iPhone 6s Plus modelnummers zijn deze tempered glass geschikt?

De tempered glass van Partly zijn geschikt voor de iPhone 6s Plus en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1634, A1687, A1699.

Heb je vragen over de tempered glass van de iPhone 6s Plus? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.