iPhone X refurbished

De beste iPhone X deal koop je bij Partly. De refurbished iPhone X is in 2023 razend populair vanwege een randloos OLED-scherm, krachtige prestaties, goede batterijduur, dubbele camera, Face-ID en roestvrijstalen randen. Bij Partly geleverd voor een scherpe prijs en met 2 jaar garantie, ook op de batterij!

 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
 • 2 jaar garantie, óók op de accu
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
Scoor de beste deals bij Partly en bespaar tot €100,- + GRATIS hoesje en screenprotector bij Refurbished iPhones

Cyber Week

+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

☀️ Vakantie­geld actie

€10 korting op refurbished met code VD10

Hoesje + Tempered Glass
+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

☀️ Vakantie­geld actie

€10 korting op refurbished met code VD10

+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

📚 Back2School met Partly

€10 korting op refurbished met code B2S10 Uitgezonderd iPhone 14 serie
Gratis Tempered Glass

(Be)scherm actie

Bij aankoop van een iPhone scherm

iPhone X 64GB space grey

Morgen gratis in huis

v.a.  199

iPhone X 64GB zilver

Morgen gratis in huis

v.a.  199

iPhone X 256GB space grey

Morgen gratis in huis

v.a.  249

iPhone X 256GB zilver

Morgen gratis in huis

v.a.  229

Daarom een iPhone X kopen

De iPhone X is gelanceerd in het jaar 2017 en was direct na de lancering enorm populair. Het randloze OLED-scherm is vanaf dag een vernieuwing. Een van de grootste aanpassingen die bij de iPhone X is doorgevoerd is natuurlijk het verdwijnen van de home button, deze is vervangen voor de Face-ID functionaliteit. Face ID zorgt voor het kunnen ontgrendelen van je iPhone via gezichtsherkenning, een stuk veiliger en vooral ook veel sneller. Voorheen was er veel ruimte nodig voor de home button, bij de iPhone X heeft dit ruimte gemaakt voor een veel groter scherm, namelijk 5,8 inch. De belangrijkste voordelen van de iPhone X zijn:

 • Randloos OLED-scherm
 • Retina Display met hogere pixeldichtheid
 • TrueDepth camera
 • Face-ID functionaliteit (ontgrendelen via gezichtsherkenning)
 • Vernieuwd design

Design van de iPhone X

Het design van de Refurbished iPhone X wordt gekenmerkt door het ontbreken van de home button. De elegante randen zijn van roestvrijstaal en zowel de voor als achterkant zijn van glas. Het 5,8-inch retina OLED-scherm is vrijwel randloos met een Retina-resolutie 2346 x 1125 pixels. Met de True Tone functionaliteit kleurt het scherm mee met het omgevingslicht.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslagcapaciteit

Partly verkoopt de iPhone X als refurbished iPhone, deze is leverbaar in 2 verschillende opslagcapaciteiten: 64GB en 256GB. Apple heeft het bij de iPhone X simpel gehouden wat betreft de kleuren, het toestel is leverbaar in 2 kleuren: space grey en zilver.

Waarom een refurbished iPhone X kopen?

Een refurbished iPhone X is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuw Apple iPhone X. Onze specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op ruim 50 punten en waar nodig vindt er een reparatie plaats. Een groot voordeel van het kopen van een refurbished toestel bij Partly is dat je standaard 14 dagen bedenktijd hebt en 2 jaar garantie! Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • A-grade: zo goed als nieuw
 • B-grade: licht gebruikt
 • C-grade: zichtbaar gebruikt

Deze 3 kwaliteiten hebben alleen betrekking op de cosmetische staat van het toestel. Een refurbished toestel is altijd volledig gecontroleerd en functioneert technisch uitstekend!

Alternatieven voor de Apple iPhone X

Twijfel je nog over het kopen van de iPhone X en ben je benieuwd naar de andere toestellen die Partly verkoopt? Naast de X variant bieden wij ook nieuwere toestellen aan zoals de:

Vragen over de iPhone X?

We kunnen heel goed begrijpen dat je na het lezen van deze tekst of het bekijken van de producten nog vragen hebt? Neem gerust contact met ons op voor advies. Onze specialisten staan op werkdagen klaar om je verder te helpen, dit kan via de chat, mail en natuurlijk zijn wij ook te bereiken via de telefoon: 085 064 5738.