iPhone X onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone X kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

iPhone X scherm

Morgen in huis

 89,95

iPhone X scherm (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 129,95

iPhone X batterij

Morgen in huis

 24,95

iPhone X dock connector

Morgen in huis

 14,95

iPhone X oorspeaker

Morgen in huis

 8,95

iPhone X achter camera

Morgen in huis

 39,95

iPhone X pentalobe schroeven

Morgen in huis

 2,95  3,95

iPhone X volume kabel

Morgen in huis

 19,95

iPhone X camera lens

Morgen in huis

 14,95

iPhone reparatieset 15 in 1

Morgen in huis

 12,95

iPhone X simkaart houder

Morgen in huis

 5,95  7,95

iPhone X onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het scherm van je iPhone snel barsten of flinke krassen oplopen. Wanneer je iPhone kapot is wil je dat deze er zo snel mogelijk weer tiptop uit ziet. Gelukkig ben je bij Partly aan het juiste adres, bestel eenvoudig de onderdelen voor je iPhone X met eventueel een reparatiesetje zodat je binnen een mum van tijd gemakkelijk het toestel zelf kunt repareren. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden stuk voor stuk getest.

Veel reserveonderdelen zijn aan slijtage onderhevig zoals de batterij en dock connector. Naarmate een iPhone ouder wordt zullen deze onderdelen aan vervanging toe zijn. Het vervangen van de batterij doet wonderen voor de accuduur.

Voor welke iPhone X modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone X en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1865, A1901, A1902. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

Naast onderdelen voor dit model heeft Partly ook onderdelen voor de iPhone die er veel op lijkt, namelijk de iPhone XS en de iPhone XR.

iPhone X reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Klinkt het herkenbaar dat je een toestel in de keukenlade hebt liggen die gewoon nog te maken is? Een kapot scherm, een slechte batterij of een kapotte oplaadpoort is vaak de reden dat een iPhone X in de lade belandt. Veel mensen weten simpelweg niet dat een Smartphone vaak eenvoudig te herstellen is. Door een iPhone X zelf te repareren bespaar jij niet alleen geld maar ook het milieu! Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

In de 10 jaar dat Partly al actief is in deze branche zien we dat ruim 95% van de defecten eenvoudig te herstellen zijn. Voor de overige 5% is speciale ervaring vereist, deze skills worden vaak alleen beheerst door een ervaren moederbord reparatie specialist. In de webshop vind je naast onderdelen ook refurbished iPhones zoals de iPhone XS, iPhone 11 en iPhone 12 die naast een scherpe prijs ook milieuvriendelijk zijn.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone X? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.