iPhone 5c onderdelen kopen bij Partly voor een scherpe prijs? Wij zijn de oplossing wanneer je een iPhone 5C hebt en er een onderdeel niet meer werkt. Van iPhone 5c scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

iPhone 5c scherm en LCD

Morgen in huis

 49,95

iPhone 5c dock connector

Morgen in huis

 7,95

iPhone 5c oorspeaker

Morgen in huis

 6,95

iPhone 5c geluidsbox

Morgen in huis

 6,95

iPhone 5c achter camera

Morgen in huis

 8,95

iPhone 5c wifi antenne

Morgen in huis

 6,95

iPhone 5c trilmotor

Morgen in huis

 3,95

iPhone 5c home button

Morgen in huis

 7,95
Wit
Zwart

iPhone 5c simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Blauw
Geel
Groen
+2
Rood
Wit

Professionele reparatieset

Morgen in huis

 119,95

Apple Lightning Kabel (1 meter)

Morgen in huis

 17,95

iPhone 5C batterij aan vervanging toe?

Is je iPhone 5C snel leeg? Dan komt dit waarschijnlijk door een verouderde batterij. Bij Partly koop je een iPhone 5C batterij van hoogwaardige kwaliteit. Met deze batterij komt je iPhone 5C weer makkelijk de hele dag door. Het is belangrijk om te weten, dat de batterijen van iPhones op elkaar lijken, maar niet hetzelfde zijn. De batterij voor de iPhone 5C past ook echt alleen maar op de iPhone 5C. Controleer dus vooraf goed of je de juiste batterij bij je iPhone hebt. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan hier voor de uitleg. Naast het assortiment voor de Apple iPhone 5c kun je ook terecht voor alle andere iPhone onderdelen, sinds een tijdje bieden wij ook refurbished iPhones aan voor scherpe prijzen!

Service en garantie

Heb je vragen over je iPhone 5C of losse onderdelen van deze iPhone? Neem gerust contact op met ons professioneel getrainde Apple specialisten. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 064 5738, mailen naar [email protected] of een berichtje sturen naar Facebook of de live-chat.