iPhone 13 onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 13 kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

iPhone 13 scherm

Morgen in huis

 169,95

iPhone 13 achter camera

Morgen in huis

 82,95

iPhone 13 sensor kabel

Morgen in huis

 14,95

iPhone 13 dock connector

Morgen in huis

 38,95
Blauw
Groen
Rood
+3
Roze
Wit
Zwart

iPhone 13 frame sticker

Morgen in huis

 2,95

iPhone 13 voorcamera kabel

Morgen in huis

 19,95

iPhone 13 oorspeaker

Morgen in huis

 15,95

iPhone 13 knoppen

Morgen in huis

 7,95
Blauw
Groen
Rood
+3
Roze
Wit
Zwart

iPhone 13 pentalobe schroeven

Morgen in huis

 2,95
Zilver
Zwart

iPhone 13 simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Blauw
Groen
Rood
+3
Roze
Wit
Zwart

iPhone 13 simkaart lezer

Morgen in huis

 9,95

iPhone 13 gaasjes

Morgen in huis

 8,95
Wit
Zwart

iPhone 13 onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je iPhone 13 wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je iPhone 13 zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een iPhone 13 bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de iPhone 13 ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je iPhone 13 verlengd kan worden.

Voor welke iPhone 13 modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone 13 en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A2633, A2482, A2631, A2634, A2635. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

iPhone 13 reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een iPhone 13 vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je iPhone 13 te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone 13? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.