iPhone XS Max onderdelen kopen op Partly? In de webshop vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone XS Max kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

iPhone XS Max scherm

Morgen in huis

 99,95

iPhone XS Max batterij

Morgen in huis

 28,95

iPhone XS Max dock connector

Morgen in huis

 17,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS Max camera lens ring

Morgen in huis

 4,46  4,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS Max simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS Max oorgaasje

Morgen in huis

 2,95

iPhone XS Max oorspeaker

Morgen in huis

 13,95

iPhone XS Max gaasjes

Morgen in huis

 4,95
Zilver
Zwart

iPhone XS Max volume kabel

Morgen in huis

 13,95

iPhone XS Max trilmotor

Morgen in huis

 10,95

iPhone XS Max knoppen

Morgen in huis

 7,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS Max onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het scherm van je iPhone snel barsten of flinke krassen oplopen. Wanneer je iPhone kapot is wil je dat deze er zo snel mogelijk weer tiptop uit ziet. Bij Partly ben je gelukkig aan het juiste adres, bestel eenvoudig de onderdelen voor je iPhone XS Max met eventueel een reparatiesetje zodat je binnen een mum van tijd gemakkelijk het toestel zelf kunt repareren. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden stuk voor stuk getest.

Veel reserveonderdelen zijn aan slijtage onderhevig zoals de iPhone XS Max batterij en iPhone XS Max dock connector. Naarmate een iPhone ouder wordt zullen deze onderdelen aan vervanging toe zijn. Het vervangen van de batterij doet wonderen voor de accuduur.

Voor welke iPhone XS Max modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone XS Max en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1921, A2101, A2102, A2104. De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

Partly heeft een uitgebreid assortiment met onderdelen voor vrijwel elke iPhone. Naast XS Max onderdelen hebben zij ook een assortiment voor bijvoorbeeld de onderdelen voor de iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 12.

iPhone XS Max reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Klinkt het herkenbaar dat je een toestel in de keukenlade hebt liggen die gewoon nog te maken is? Een kapot scherm, een slechte batterij of een kapotte oplaadpoort is vaak de reden dat een iPhone XS Max in de lade belandt. Veel mensen weten simpelweg niet dat een Smartphone vaak eenvoudig te herstellen is. Door een iPhone XS Max zelf te repareren bespaar jij niet alleen geld maar ook het milieu! Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

In de 10 jaar dat Partly al actief is in deze branche zien we dat ruim 95% van de defecten aan een XR-toestel eenvoudig te herstellen zijn. Voor de overige 5% is speciale ervaring vereist, deze skills worden vaak alleen beheerst door een ervaren moederbord reparatie specialist. Deze specialist kan vrijwel elke chip vervangen op het moederbord, ook van de nieuwste iPhones. In de webshop vind je naast onderdelen ook refurbished iPhones zoals de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max die naast een scherpe prijs ook milieuvriendelijk zijn.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone XS Max? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site.