iPhone 6s onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 6s kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

iPhone 6s scherm en LCD

Morgen in huis

 25,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone 6s scherm en LCD

Morgen in huis

 31,95
Wit
Zwart

iPhone 6s scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

v.a.  38,95
Wit
Zwart

iPhone 6s batterij

Morgen in huis

 14,95

iPhone 6s dock connector

Morgen in huis

 8,95
Donkergrijs
Lichtgrijs
Wit

iPhone 6s frame sticker

Morgen in huis

 2,95
Wit
Zwart

iPhone 6s oorspeaker

Morgen in huis

 4,95

iPhone 6s achter camera

Morgen in huis

 8,95

iPhone 6s home button kabel

Morgen in huis

 7,95
Champagne
Rosegoud
Zilver
+1
Zwart

iPhone 6s geluidsbox

Morgen in huis

 6,95

iPhone 6s trilmotor

Morgen in huis

 7,95

iPhone 6s camera glas

Morgen in huis

 7,95

iPhone 6s GPS antenne

Morgen in huis

 6,95

iPhone 6s onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je iPhone 6s wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je iPhone 6s zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een iPhone 6s bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de iPhone 6s ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je iPhone 6s verlengd kan worden.

Voor welke iPhone 6s modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone 6s en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1633, A1688, A1700. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

iPhone 6s reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een iPhone 6s vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je iPhone 6s te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone 6s? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.