iPhone XS onderdelen kopen op Partly? In de webshop vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone XS kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

iPhone XS scherm

Morgen in huis

 89,95

iPhone XS batterij

Morgen in huis

 27,95

iPhone XS frame sticker

Morgen in huis

 2,95

iPhone reparatieset 15 in 1

Morgen in huis

 12,95

iPhone XS schroevenset

Morgen in huis

 5,95  8,95
Goud
Zwart

iPhone XS simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS pentalobe schroeven

Morgen in huis

 3,95
Goud
Zilver
Zwart

iPhone XS voorcamera kabel

Morgen in huis

 18,95

iPhone XS camera glas

Morgen in huis

 6,95

iPhone XS achter camera

Morgen in huis

 89,95

iPhone XS trilmotor

Morgen in huis

 15,95

iPhone XS oorspeaker

Morgen in huis

 9,95

iPhone XS onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het scherm van je iPhone snel barsten of flinke krassen oplopen. Wanneer je iPhone kapot is wil je dat deze er zo snel mogelijk weer tiptop uit ziet. Bij Partly ben je gelukkig aan het juiste adres, bestel eenvoudig de onderdelen voor je iPhone XS met eventueel een reparatiesetje zodat je binnen een mum van tijd gemakkelijk het toestel zelf kunt repareren. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden stuk voor stuk getest.

Veel reserveonderdelen zijn aan slijtage onderhevig zoals de batterij en dock connector. Naarmate een iPhone ouder wordt zullen deze onderdelen aan vervanging toe zijn. Het vervangen van de batterij doet wonderen voor de accuduur.

Voor welke iPhone XS modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone XS en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1920, A2097, A2098, 2099, A2100. De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

Partly heeft een uitgebreid assortiment met onderdelen voor vrijwel elke iPhone. Naast XS onderdelen hebben zij ook een assortiment voor bijvoorbeeld de onderdelen voor de iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro en de 12.

iPhone XS reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Klinkt het herkenbaar dat je een toestel in de keukenlade hebt liggen die gewoon nog te maken is? Een kapot scherm, een slechte batterij of een kapotte oplaadpoort is vaak de reden dat een iPhone XS in de lade belandt. Veel mensen weten simpelweg niet dat een Smartphone vaak eenvoudig te herstellen is. Door een iPhone XS zelf te repareren bespaar jij niet alleen geld maar ook het milieu! Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

In de 10 jaar dat Partly al actief is in deze branche zien we dat ruim 95% van de defecten aan dit toestel eenvoudig te herstellen zijn. Voor de overige 5% is speciale ervaring vereist, deze skills worden vaak alleen beheerst door een ervaren moederbord reparatie specialist. Deze specialist kan vrijwel elke chip vervangen op het moederbord. In de webshop vind je naast onderdelen ook refurbished iPhones zoals de iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 12 die naast een scherpe prijs ook milieuvriendelijk zijn.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone XS? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site.