iPhone SE onderdelen kopen bij Partly? De iPhone SE is mede door het design en formaat en zeer populaire telefoon. Het uiterlijk is nagenoeg hetzelfde als de iPhone 5S, de binnenkant is echter helemaal vernieuwd. Van iPhone SE scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt hét op Partly.

Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

iPhone SE (2016) scherm en LCD

Morgen in huis

 22,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone SE scherm en LCD

Morgen in huis

 30,95
Wit
Zwart

iPhone SE (2016) dock connector

Morgen in huis

 8,95
Wit
Zwart

iPhone SE (2016) gaasjes

Morgen in huis

 3,95

Professionele reparatieset

Morgen in huis

 119,95

iPhone SE (2016) home button kabel

Morgen in huis

v.a.  5,95
Champagne
Rosegoud
Zilver
+1
Zwart

iPhone SE (2016) simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Goud
Rosegoud
Space gray
+1
Zilver

iPhone SE (2016) pentalobe schroeven

Morgen in huis

 2,95
Goud
Rosegoud
Space gray

iPhone SE (2016) schroevenset

Morgen in huis

 4,95
Goud
Rosegoud
Space gray

iPhone SE (2016) onderdelen kopen van hoge kwaliteit

De iPhone SE is uitgebracht in het jaar 2016 en is een enorm populair toestel in Nederland. Het is een kleinere telefoon met zijn 4 inch Retina-display, maar met de vernuftigheid van een iPhone 6s. Toch gebeurt het weleens dat er onderdelen van de iPhone SE kapot gaan. Zo komt er soms kras in het scherm of gaat de batterij te snel leeg. Wanneer dit gebeurt, ben je bij Partly aan het juiste adres. De iPhone onderdelen zijn van zeer goede kwaliteit. Dit komt doordat Partly de producten meermaals test, voordat ze verkocht worden. Wanneer je jouw nieuwe onderdelen installeert in je iPhone SE, ziet je telefoon er weer zo goed als nieuw uit!

iPhone SE scherm en batterij reparatie

Het is erg zonde als je een mooie iPhone SE hebt, maar het scherm of de batterij is niet meer in goede staat. Het vervangen van een iPhone SE scherm is erg gemakkelijk. Ook het repareren van een iPhone SE batterij is niet moeilijk. Koop dus een nieuw scherm of batterij bij Partly en zorg dat je iPhone SE weer in perfecte staat is. 

Ben je klaar voor een upgrade naar een nieuwer toestel? Bespaar dan geld en het milieu door voor een refurbished iPhone te kiezen. Bij Partly vind je deze toestellen scherp geprijsd en met 2 jaar garantie.

Service en garantie

Heb je vragen over installatie of reparatie van je iPhone onderdelen? Geen probleem! Partly’s specialisten staan je graag te woord. Ze zijn op werkdagen bereikbaar! Je kunt ze telefonisch bereiken op 085 064 5738. Ook kun je mailen naar [email protected] of een berichtje sturen naar Facebook of de live-chat.