iPhone 6 onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 6 kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

iPhone 6 scherm en LCD

Morgen in huis

 24,95
Wit
Zwart

Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD

Morgen in huis

 30,95
Wit
Zwart

iPhone 6 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Morgen in huis

 31,95
Wit
Zwart

iPhone 6 batterij

Morgen in huis

 14,95

iPhone 6 dock connector

Morgen in huis

 8,95
Donkergrijs
Lichtgrijs
Wit

iPhone 6 home button kabel

Morgen in huis

 7,95
Champagne
Space gray
Zilver

iPhone 6 oorspeaker

Morgen in huis

 4,95

iPhone 6 achter camera

Morgen in huis

 11,95

iPhone 6 aan en uit knop

Morgen in huis

 7,95

iPhone 6 GPS antenne

Morgen in huis

 6,95

iPhone 6 wifi antenne

Morgen in huis

 4,95

iPhone 6 simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Champagne
Space gray
Zilver

iPhone 6 geluidsbox

Morgen in huis

 6,95

iPhone 6 camera glas

Morgen in huis

 7,95

iPhone 6 trilmotor

Morgen in huis

 6,95

iPhone 6 onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je iPhone 6 wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je iPhone 6 zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een iPhone 6 bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de iPhone 6 ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je iPhone 6 verlengd kan worden.

Voor welke iPhone 6 modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone 6 en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1549, A1586, A1589. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

iPhone 6 reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een iPhone 6 vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je iPhone 6 te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone 6? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.