Het grootste aanbod aan iPhone 4 onderdelen vind je bij Partly. Ben je dus op zoek naar een onderdeel van een iPhone 4, groot of klein, bij Partly ben je aan het juiste adres! Heb je nooit eerder je iPhone gerepareerd? Dat geeft niet! Bij Partly koop je een reparatieset en je kunt meteen aan de slag. Het vervangen van een scherm of batterij vormt geen probleem meer. Ook het repareren van de homebutton en camera kun je vanaf nu zelf.

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

iPhone 4 scherm en LCD

Morgen in huis

v.a.  12,95  17,95

iPhone reparatieset 15 in 1

Morgen in huis

 12,95

iPhone 4 home button

Morgen in huis

 2,95

iPhone 4 tempered glass

Morgen in huis

 6,95

Professionele reparatieset

Morgen in huis

 119,95

iPhone 4 audio kabel

Morgen in huis

 4,95

De meest voorkomende onderdelen

Elk product heeft een zwakke plek. Dit geldt ook voor een smartphone. Bij de iPhone 4 zijn er een aantal onderdelen die vaker vervangen worden. Dit geldt voor het scherm, de achterkant, de batterij en de homebutton van de iPhone 4. Al deze iPhone onderdelen zijn te koop bij Partly.

Batterijen en opladers

Wil je een iPhone 4 batterij kopen? Ook dat kan voordelig en gemakkelijk bij Partly. Zorg ervoor dat je iPhone weer lekker lang mee gaat. Let wel goed op dat je de goede iPhone batterij koopt. De batterij van een iPhone is specifiek gemaakt voor elk model. De iPhone 4 werkt dus alleen met de juiste iPhone batterij.

Service en garantie

Wij helpen je bij alle vragen over je iPhone 4 reparaties en onderdelen. Heb je vragen over de iPhone 4 of losse onderdelen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 064 5738, mailen naar klantenservice@partly.nl of een berichtje sturen naar Facebook of de live-chat.