iPhone 6s plus onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 6s plus kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

iPhone 6s Plus scherm en LCD

Morgen in huis

 27,95
Wit
Zwart

iPhone 6s Plus batterij

Morgen in huis

 16,95

iPhone 6s Plus dock connector

Morgen in huis

 8,95
Lichtgrijs
Space grey
Wit

iPhone 6s Plus home kabel button

Morgen in huis

 7,95
Champagne
Rosegoud
Zilver
+1
Zwart

iPhone 6s Plus frame sticker

Morgen in huis

 2,95
Wit
Zwart

iPhone 6s Plus simkaart houder

Morgen in huis

 6,95
Goud
Rosegoud
Space gray
+1
Zilver

iPhone 6s Plus schroevenset

Morgen in huis

 4,95
Goud
Rosegoud
Space grey
+1
Zilver

iPhone 6s plus onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je iPhone 6s plus wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je iPhone 6s plus zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een iPhone 6s plus bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de iPhone 6s plus ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je iPhone 6s plus verlengd kan worden.

Voor welke iPhone 6s plus modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPhone onderdelen van Partly die geschikt zijn voor de iPhone 6s plus en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1634, A1687, A1699. Bekijk de pagina “welke iPhone heb ik” voor een handig overzicht met alle modellen op een rijtje.

iPhone 6s plus reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een iPhone 6s plus vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je iPhone 6s plus te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte iPhone met onze iPhone onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPhone 6s plus? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.