Samsung Galaxy S6 onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je Samsung Galaxy S6 kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Toont alle 22 resultaten

Samsung Galaxy S6 scherm en AMOLED (origineel)

Morgen in huis

v.a.  89,95
Blauw
Goud
Wit
+1
Zwart

Samsung Galaxy S6 achterkant (origineel)

Morgen in huis

v.a.  29,95
Blauw
Goud
Wit
+1
Zwart

Reparatie handschoenen

Morgen in huis

v.a.  3,95

Samsung scherm zuignap

Morgen in huis

 9,95

Samsung Galaxy S6 camera lens

Morgen in huis

 3,95
Blauw
Goud
Wit
+1
Zwart

Samsung Galaxy S6 simkaart houder

Morgen in huis

 3,95
Goud
Zilver
Zwart

Samsung Galaxy S6 home button

Morgen in huis

 6,95
Goud
Wit
Zwart

Samsung Galaxy S6 batterij (origineel)

Tijdelijk uitverkocht

 29,95

Samsung Galaxy S6 onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je Samsung Galaxy S6 wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je Samsung Galaxy S6 zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een Samsung Galaxy S6 bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de Samsung Galaxy S6 ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je Samsung Galaxy S6 verlengd kan worden.

Voor welke Samsung Galaxy S6 modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De Samsung onderdelen van Partly zijn geschikt voor de Samsung Galaxy S6 en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: SM-G920.

Samsung Galaxy S6 reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een Samsung Galaxy S6 vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je Samsung Galaxy S6 te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte Samsung Galaxy S6 met onze Samsung onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de Samsung Galaxy S6? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.