iPad 9 (2021) onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPad 9 (2021) kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Toont alle 11 resultaten

iPad 9 (2021) onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je iPad 9 (2021) wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je iPad 9 (2021) zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een iPad 9 (2021) bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de iPad 9 (2021) ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je iPad 9 (2021) verlengd kan worden.

Voor welke iPad 9 (2021) modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De iPad onderdelen van Partly zijn geschikt voor de iPad 9 (2021) en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A2602, A2603, A2604, A2605.

iPad 9 (2021) reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een iPad 9 (2021) vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je iPad 9 (2021) te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte iPad 9 (2021) met onze iPad onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de iPad 9 (2021)? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.