iPhone 7 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10004
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
35,96
29,72 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 scherm met onderdelen wit

Wanneer je een iPhone 7 hebt, wil je dat het scherm in perfecte staat is. Het komt vaak voor dat een telefoon op de grond valt en er een barst in het scherm komt. Partly biedt daarvoor de oplossing. Met deze kwalitatief goede schermen, ziet jouw iPhone 7 er weer zo goed als nieuw uit. De iPhone schermen van Partly zijn altijd van goede staat. Dit komt doordat de schermen uitvoerig gecontroleerd worden door Apple specialisten, voordat ze verkocht worden. Hierdoor krijg je bij Partly altijd waar voor je geld.

Het scherm van de iPhone 7 is snel te vervangen, wanneer je in het bezit bent van een reparatieset. Wat de reparatie nog makkelijker maakt, is dat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 7. Heb je een iPhone 6s of een ander iPhone model, dan is het verstandig als je op de site kijkt naar een bijpassend scherm. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt en weet je niet hoe je dit kunt controleren? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10004
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurWit
Klantenservice