iPhone 7 Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10007
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
40,46
33,44 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 Plus scherm met onderdelen zwart

Is het scherm van jouw iPhone 7 Plus kapot? Koop dan een voordelig, maar kwalitatief zeer goed scherm van Partly. De iPhone schermen van Partly zijn altijd in goede kwaliteit. Dit komt doordat de schermen twee keer worden getest en alleen maar worden verkocht wanneer deze helemaal perfect zijn.

De schermen van Partly zijn makkelijk te vervangen op je iPhone 7 Plus. Zeker wanneer je in het bezit bent van een reparatieset. Dit scherm is zo gemaakt, dat het vervangen maar zeer weinig moeite kost. Dit komt doordat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 Plus scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: het iPhone 7 Plus scherm past uitsluitend op een iPhone 7 Plus. Heb jij een iPhone 7 of een ander iPhone model? Dan is dit scherm niet geschikt voor jouw telefoon. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt en weet je niet precies hoe je hier achter kunt komen? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10007
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurZwart
Klantenservice