iPhone 6S Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10016
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
37,95
31,36 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s scherm met onderdelen wit

Is jouw iPhone 6s scherm aan vervaging toe? Koop dan een iPhone 6s scherm bij Partly. Partly biedt goede kwaliteit voor een voordelige prijs. De schermen worden voor de verkoop uitvoerig getest. Hierdoor wordt alleen de beste kwaliteit verkocht. Met behulp van een reparatieset repareer je jouw iPhone 6s snel en gemakkelijk.

Let op: dit iPhone 6s scherm is compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor gaat het repareren nog sneller.

Waarschuwing: koop dit scherm alleen als je in het bezit bent van een iPhone 6s. Het iPhone 6s scherm past niet op een iPhone 6 of andere iPhone modellen. Wanneer je niet zeker weet welke iPhone je hebt, kun je kijken op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je hier achter kunt komen.

Specificaties
Productnummer10016
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurWit
Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar
Bel op 030 227 0154