iPhone 6S Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10012
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
35,96
29,72 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm met onderdelen wit

Zitten er krassen of zelfs barsten in het scherm van jouw iPhone 6s Plus? Koop dan snel een nieuwe bij Partly. Met het iPhone scherm van Partly ziet je telefoon er weer zo goed als nieuw uit. De kwaliteit van de iPhone schermen van Partly is altijd goed. Dit komt doordat de schermen uitgebreid getest worden voordat ze verkocht worden. Hierdoor werken de schermen altijd naar behoren.

Het repareren van je iPhone 6s Plus scherm is met een reparatieset een fluitje van een cent. Zeker omdat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor gaat het repareren nog sneller en ziet jouw iPhone 6s Plus er na vervanging weer zo goed als nieuw uit.

Waarschuwing: dit iPhone scherm is uitsluitend geschikt voor de iPhone 6s Plus. Koop dit scherm dus niet als je een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model hebt! Weet je niet meer welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina voor meer informatie.

Specificaties
Productnummer10012
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurWit
Klantenservice