iPhone 6S Plus Scherm met Onderdelen Wit

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 79,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm met onderdelen wit

Zitten er krassen of zelfs barsten in het scherm van jouw iPhone 6s Plus? Koop dan snel een nieuwe bij Partly. Met het iPhone scherm van Partly ziet je telefoon er weer zo goed als nieuw uit. De kwaliteit van de iPhone schermen van Partly is altijd goed. Dit komt doordat de schermen uitgebreid getest worden voordat ze verkocht worden. Hierdoor werken de schermen altijd naar behoren.

Het repareren van je iPhone 6s Plus scherm is met een reparatieset een fluitje van een cent. Zeker omdat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor gaat het repareren nog sneller en ziet jouw iPhone 6s Plus er na vervanging weer zo goed als nieuw uit.

Waarschuwing: dit iPhone scherm is uitsluitend geschikt voor de iPhone 6s Plus. Koop dit scherm dus niet als je een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model hebt! Weet je niet meer welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina voor meer informatie.

Specificaties
Productnummer10012
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus