iPhone 6 Plus Scherm (LCD + Digitizer) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer11409
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
29,71
24,55 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
minder dan 4 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 Plus scherm met onderdelen wit

Is het scherm van jouw iPhone 6 kapot? Koop dan nieuw iPhone scherm bij Partly. Voordat de schermen worden verkocht, worden ze uitvoerig getest. Dit wordt gedaan door Apple specialisten met uitgebreide ervaring. Wanneer de schermen met een 100% score uit de test komen, worden ze verkocht. Bij Partly ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Het repareren van je scherm kun je helemaal zelf doen. Zeker wanneer je in het bezit bent van een reparatieset. Met behulp van deze set en eventueel een instructiefilmpje, ben je zo klaar met het vervangen van je iPhone scherm.

Let op: dit iPhone 6 scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Ideaal dus, wanneer jouw iPhone 6 een verfrissing kan gebruiken. Wil je een scherm met nog fellere kleuren en nog scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 6 scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: de schermen van iPhones passen alleen op de daarvoor bedoelde iPhone modellen. Dit iPhone 6 scherm past dus alleen op een iPhone 6. Voor de iPhone 6s en alle andere iPhone modellen zijn weer andere schermen nodig. Controleer dus goed welk scherm je koopt. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt? Ga dan naar deze informatiepagina om uit te vinden welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer11409
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurWit
Klantenservice