iPhone 5S/SE Scherm met Onderdelen Wit

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 34,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm met onderdelen wit

Is het scherm van jouw iPhone 5s of iPhone 5 SE kapot? Koop dan gemakkelijk en voordelig een nieuw scherm bij Partly. De schermen van Partly worden uitvoerig gecheckt en alleen verkocht wanneer deze in perfecte staat zijn. Repareer of vervang je iPhone scherm dus met de goede kwaliteit van Partly. Wil je zelf je scherm vervangen? De reparatieset is een handig hulpmiddel om alles soepel te laten verlopen.

Let op: dit iPhone scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Ideaal dus, wanneer jouw iPhone weer een verfrissing kan gebruiken. Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: de schermen van iPhones zijn precies op maat gemaakt voor de specifieke modellen. Koop dit scherm dus alleen als je echt in het bezit bent van een iPhone 5s of iPhone 5 SE. Weet je niet 100% zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina om te leren hoe je uitvindt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10028
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE