iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10028
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
21,56
17,82 excl. BTW
Normale prijs
23,95
19,79 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm met onderdelen wit

Is het scherm van jouw iPhone 5s of iPhone 5 SE kapot? Koop dan gemakkelijk en voordelig een nieuw scherm bij Partly. De schermen van Partly worden uitvoerig gecheckt en alleen verkocht wanneer deze in perfecte staat zijn. Repareer of vervang je iPhone scherm dus met de goede kwaliteit van Partly. Wil je zelf je scherm vervangen? De reparatieset is een handig hulpmiddel om alles soepel te laten verlopen.

Let op: dit iPhone scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Ideaal dus, wanneer jouw iPhone weer een verfrissing kan gebruiken. Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: de schermen van iPhones zijn precies op maat gemaakt voor de specifieke modellen. Koop dit scherm dus alleen als je echt in het bezit bent van een iPhone 5s of iPhone 5 SE. Weet je niet 100% zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina om te leren hoe je uitvindt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10028
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Klantenservice