iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10031
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
38,21
31,58 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) zwart met onderdelen

Soms ontstaan er problemen met een iPhone scherm. Er kunnen vlekken en barsten inkomen. Ondanks de goede kwaliteit van de iPhone 5s en iPhone 5 SE, komt dat ook weleens bij deze telefoons voor. Wil je je iPhone scherm vervangen en ben je in het bezit van een iPhone 5s of iPhone 5 SE? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit scherm is gemaakt van de beste kwaliteit. Hierdoor kan het stoten beter opvangen en is het beeld ook nog eens kraakhelder. Het vervangen van dit scherm is ook goed te doen. Partly's reparatieset is hierbij een nuttig hulpmiddel.

Waarschuwing: controleer welke iPhone je hebt voordat je een scherm koopt. De iPhone schermen zijn specifiek gemaakt voor elk iPhone model. Hierdoor passen niet alle schermen op jouw iPhone. Weet je niet meer zeker welke iPhone jij hebt? Kijk dan op deze informatiepagina en kom erachter hoe je dit uitvindt.

Specificaties
Productnummer10031
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurZwart
Klantenservice