iPhone 5C Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10038
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
33,96
28,07 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5C scherm (best quality) zwart met onderdelen

Functioneert je iPhone 5C scherm niet meer zoals je het wilt? Zitten er barsten of vlekken in? Dan is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Bij Partly koop je nu een iPhone 5C scherm van de beste kwaliteit. Op het gebied van kleuren en scherpte is dit scherm perfect. Ook is het scherm gemaakt van een sterk soort glas. Een andervoordeel van dit scherm, is dat het compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel wordt verkocht. Hierdoor is jouw iPhone 5C na vervanging weer zo goed als nieuw! Met Partly's reparatieset is het vervangen van het scherm ook nog eens zo gedaan.

Waarschuwing: pas op dat je geen scherm koopt voor een telefoon die je niet hebt. De schermen lijken dan wel op elkaar, er zit wel degelijk verschil tussen. Zo past een iPhone 5C scherm niet op een iPhone 5. Controleer dus of je dit goed doet, voordat je tot aankoop overgaat. Weet je niet hoe je moet controleren welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina.

Specificaties
Productnummer10038
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Klantenservice