iPhone 5C Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Specificaties
Productnummer10059
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 5C Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

Laadt jouw iPhone 5C niet snel meer op of is de batterij heel snel leeg? Dan heb je waarschijnlijk problemen met je accu. Bij Partly koop je een nieuwe batterij van hoogwaardige kwaliteit voor voordelige prijzen. Hierdoor kan jouw iPhone 5C nog heel lang mee. Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

Het vervangen van de iPhone 5C batterij is niet erg moeilijk. Er zijn vele instructiefilmpjes beschikbaar, waarop alles duidelijk wordt uitgelegd. Je hebt wel specifiek gereedschap nodig. Dit gereedschap is te koop bij Partly. Je vindt het onder de categorie ‘Gereedschappen’. Na de reparatie van je iPhone SE is jouw telefoon weer zo goed als nieuw.

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 5C, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of klantenservice@partly.nl.

Specificaties
Productnummer10059
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurNee
Klantenservice