iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10046
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
38,21
31,58 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm (best quality) wit met onderdelen

Het overkomt iedereen weleens: je iPhone valt op de grond. Met een beetje pech is je scherm kapot. Maar geen paniek; bij Partly koop je een nieuw scherm van de beste kwaliteit! De kleuren zijn vel en het beeld is scherp. Precies zoals je het van Apple gewend bent. Wil je het scherm zelf vervangen? Geen probleem. Wanneer je in het bezit bent van een reparatieset is het een fluitje van een cent. De reperatieset is ook verkrijgbaar bij Partly. Let op, dit iPhone 5 scherm wordt verkocht compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel. Je kan dus spreken van een zeer compleet scherm!

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 5. Heb jij een andere iPhone, zoals een iPhone 5C of iPhone 5s? Zoek dan op Partly.nl naar een passend scherm. Weet je niet welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina om het te achterhalen.

Specificaties
Productnummer10046
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Klantenservice