Galaxy S8 Plus Refurbished

Wil je een telefoon kopen, maar wil je daarvoor niet teveel betalen? Dan is de Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus echt wat voor jou! De telefoon heeft al een eerder leven gehad. Hierna is hij door professionals gecontroleerd, gereinigd en waar nodig weer gerepareerd. Hierdoor werkt de Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus net zo goed als een nieuwe telefoon.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De bekende technologie tegen een lage prijs

De Samsung Galaxy S8 Plus is een Android-smartphone en is het vervolg op de Samsung Galaxy S7 Edge. De Samsung Galaxy S8 Plus heeft een iets groter scherm: 6,2 inch. De telefoon heeft geen home button, waardoor er nog meer ruimte is voor het scherm. Ten opzichte van de Samsung Galaxy S8 heeft de Samsung Galaxy S8 Plus een iets betere batterij en een betere selfie camera. Daarnaast zit het grootste verschil in de grootte van het toestel.

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12 

Verzending & aftersales

De refurbished telefoons verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsungs? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar klantenservice@partly.nl