iPhone 6S Refurbished

iPhone 6S Refurbished
De iPhone 6S is als opvolger van de Refurbished iPhone 6 gelanceerd. Ten opzichte van zijn voorgangers is de batterijduur en camera van het toestel sterk verbeterd. Bekijk ons aanbod Refurbished iPhones 6S en oordeel zelf!
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat je moet weten als je een iPhone 6S overweegt

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 6S te kopen? De Refurbished iPhone 6S komt in de volgende opslagcapaciteiten: 16GB en 64GB en is beschikbaar in de kleuren: Space Grey, Zilver, Goud en Rosé Goud:

Specificaties van de Refurbished iPhone 6S

De iPhone 6S heeft net als zijn voorganger een aluminium behuizing. Dit toestel heeft een 4,7 inch scherm met 3D Touch en maakt gebruik van iOS als besturingssysteem. Onderstaand hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet:

  • 3D-touch: door deze schermtechnologie kan je verschillende acties uitvoeren
  • Beeldscherm: 4,7 inch met een resolutie van 1334 bij 750 pixels.
  • Hardware: dit toestel is voorzien van een nieuwe A9-chip waardoor deze twee keer zo snel is als zijn voorgangers.
  • Camera: aan de achterkant heeft dit toestel een 12 megapixel camera en een frontcamera met 5 megapixels.

Waarom een Refurbished iPhone 6S kopen?

Een refurbished iPhone 6S is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 6S. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 6S. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 6S zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 6S licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 6S zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar [email protected]