iPhone 7 Plus Refurbished

iPhone 7 Plus Refurbished

De iPhone 7 Plus is met zijn 5,5 inch Retina-beeldscherm de grote variant van de iPhone 7, dit toestel heeft daarnaast een tweede camera op de achterkant voor een hogere foto kwaliteit. Zoek jij een groter formaat iPhone met een ingebouwde telelens? Bekijk dan ons aanbod Refurbished iPhone 7 Plus.

1 artikel

per pagina
Aflopend sorteren

1 artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Handig om te weten over de iPhone 7 Plus

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 7 Plus te kopen? De Refurbished iPhone 7 Plus komt in de volgende opslagcapaciteiten: 32GB en 128GB en is beschikbaar in de kleuren: zwart, zilver, goud, rose goud en gitzwart:

Verschillen tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 7

Beide toestellen lijken naast formaat en verschil in camera erg op elkaar, toch zijn er nog meer verschillen waardoor een Refurbished iPhone 7 Plus wellicht interessanter voor jou is.

  • Werkgeheugen: 3GB tegenover 2GB voor een iPhone 7
  • Gewicht: 188 gram versus 138 gram
  • Camera: 2x 12 megapixel camera waar de kleinere variant er maar een heeft.
  • Beeldscherm: iPhone 7 Plus heeft een 5,5 inch beeldscherm met een 1080 x 1920 pixel, waar de iPhone 7 een 4,7 inch beeldscherm heeft met een resolutie van 1334 X 750 pixels.

Waarom een Refurbished toestel kopen?

Een refurbished iPhone 7 Plus is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 7 Plus. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 7 Plus. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 7 Plus zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 7 Plus licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 7 Plus zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar [email protected]