iPhone XS refurbished

iPhone XS refurbished

De iPhone XS is de opvolger van de Apple iPhone X. Net als zijn voorganger heeft de iPhone X een randloos OLED-scherm. Als jij op zoek bent naar een krachtig en snel toestel met Face-ID en hoge kwaliteit camera, dan is de refurbished iPhone XS echt een aanrader.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De hoge kwaliteit Refurbished iPhone XS

De iPhone XS is een hoge kwaliteit Apple toestel en sinds 2019 verkrijgbaar bij Partly. Wil je de Refurbished iPhone XS kopen, dan is het handig om te weten dat deze beschikbaar is in de volgende opslagcapaciteiten: 64GB, 256GB of 512GB en beschikbaar in 3 kleuren: Zwart, Zilver en Goud.

Voordelen van een Refurbished iPhone XS

Niet alleen het randloze OLED-scherm en de krachtige hardware maken de refurbished iPhone XS van hoge kwaliteit, ook de camera en het elegante design maken het verschil. Hier alle voordelen van de Apple iPhone XS op een rijtje:

  • Retina OLED met 3D Touch, True Tone en P3
  • Krachtige en toekomstgerichte hardware
  • Sterk verbeterde camera waarmee alles lukt

Maak altijd goede foto’s

Dankzij slimme algoritmes lukt het maken van een foto met de iPhone XS altijd. De camera aan de voorkant is een 7-megapixelcamera die ook wordt gebruikt voor Face-ID. Voor de meeste mensen is de camera van de iPhone XS een uitkomst, omdat de camera veel zelf regelt en er geen ingewikkelde instelling nodig zijn om de mooiste foto’s te maken.

Waarom een Refurbished iPhone XS kopen?

Een refurbished iPhone XS is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone XS. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone XS. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones XS verkopen.

  • iPhone XS zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone XS licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone XS zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
Deze verschillende gradaties in kwaliteit hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk apparaat is getest en functioneert volledig. Gezien wij enkel online actief zijn, kan het zo zijn dat je bij je aankoop wel de deskundigheid in een winkel mist. Dit willen wij voorkomen door je onze hulp te bieden bij het installeren en bij eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl