iPhone XR refurbished

iPhone XR refurbished

De iPhone XR is enorm populair vanwege de scherpe prijs en vrolijke kleuren. Dit toestel is de goedkopere variant van de iPhone XS. Als je op zoek bent naar een goed en betaalbaar toestel dan is de Refurbished iPhone XR echt iets voor jou.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

iPhone XR verkrijgbaar in vrolijke kleuren voor een scherpe prijs

Dit toestel is eind 2018 uitgebracht door Apple en sinds 2019 verkrijgbaar bij Partly. Wat moet je weten als je de Refurbished iPhone XR koopt? De iPhone XR komt in de volgende opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB en beschikbaar in 6 kleuren: wit, zwart, rood, geel, roze en blauw.

Voordelen Refurbished iPhone XR

Dit instapmodel van Apple beschikt over een 6,1 inch-lcd scherm met een resolutie van 1792 bij 828 pixels. Verder is deze goedkope iPhone te ontgrendelen met Face-ID. Alle voordelen op een rijtje:

  • Unlock je smartphone met Face-ID
  • Groot beeldscherm zonder randen
  • 12 megapixelcamera
  • Goedkope iPhone
  • A12 Apple processor

Waarom een Refurbished iPhone XR kopen?

Dit budgettoestel van Apple is als refurbished toestel nog voordeliger. Bespaar tot wel 70% op je zo goed als nieuwe smartphone. Een refurbished iPhone XR is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone XR. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op ruim 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone XR. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones XR verkopen. De refurbished iPhone XR is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten:

  • iPhone XR zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone XR licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone XR zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl