iPhone 8 refurbished

iPhone 8 refurbished

De iPhone 8 is op hetzelfde moment als de iPhone X gelanceerd. Toch zijn beide modellen erg verschillend, zoals het design en de kwaliteit van de camera. Als je op zoek bent naar een betaalbaar toestel met verbeterde specificaties dan is de Refurbished iPhone 8 wellicht een goede optie.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Belangrijk om te weten over de iPhone 8

Wat je weten als je de Refurbished iPhone 8 koopt? De iPhone 8 komt in de volgende opslagcapaciteiten: 64GB en 256GB en is beschikbaar in de kleuren: zilver, space grey, rood en goud:

Voordelen Refurbished iPhone 8

Dit Apple model is de opvolger van de iPhone 7, In uiterlijk zit het grootste verschil met de iPhone 7 in de behuizing. De iPhone 8 heeft namelijk een glazen achterkant, in tegenstelling tot de aluminium achterkant van de voorgaande iPhones. Hieronder de grootste voordelen op een rijtje:

  • Draadloos opladen
  • Er zit een A11 Bionic-processor
  • Een verbeterd Retina-scherm met True-Tone
  • Camera met optische beeldstabilisatie

Waarom een Refurbished iPhone 8 kopen?

Een refurbished iPhone 8 is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 8. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 8. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 8 zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 8 licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 8 zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl