Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Zwart

Gegroepeerde product items
Kwaliteit Prijs  
Zichtbaar gebruikt
249,00
249,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Licht gebruikt
269,00
269,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Zo goed als nieuw
289,00
289,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Lees meer over onze marge- en BTW toestellen
Lees meer over onze kwaliteit en sterrenklassificate

Verschillende kwaliteiten

Let op: de kwaliteiten hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig.

Marge-producten functioneren net zo goed als BTW-toestellen. Marge-producten zijn goedkoper omdat deze anders zijn ingekocht en hier geen BTW over hoeft worden betaald.

Partly hanteert drie categorieën om de kwaliteit van een refurbished toestel aan te duiden. Dit wordt gedaan om een duidelijk beeld te scheppen van de telefoons die te koop staan. Tevens is het hierdoor mogelijk om een goedkopere telefoon aan te schaffen, wanneer je de staat van het toestel minder belangrijk vindt. De categorieën zijn als volgt ingedeeld: 

Beoordeling van het toestel

Hoe ziet het toestel eruit?

Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is krasvrij. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Het scherm van het toestel is 99% krasvrij. Op de achterkant van het toestel is zeer lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zullen voornamelijk minieme krasjes zijn. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel is lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zijn voornamelijk zeer kleine krasjes. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.  

Wat zijn Marge-toestellen?

Standaard verkopen wij refurbished toestellen onder de marge-regeling. Dit betekent dat er geen BTW staat gespecificeerd op de factuur.

Marge-toestellen zijn apparaten die door Partly zijn ingekocht binnen de Europese Unie waarover eerder al BTW is betaald. Daardoor hoeft er niet nog eens BTW over de hele prijs te worden afgedragen en is het product goedkoper.

Voor zakelijke aankopen kan het interessant zijn toch een factuur met BTW te ontvangen. Dit is vaak mogelijk, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Is de kwaliteit anders?

Nee. De toestellen worden op precies dezelfde manier getest. De kwaliteit is dus precies hetzelfde. Wel wordt er onderscheid gemaakt in cosmetische kwaliteit door middel van onze sterrenklassificatie.

Heb je 3 of meer refurbished toestellen nodig? Neem dan contact op met de klantenservice voor een aanbieding op maat.
Beschrijving

Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge 32GB

Wil je een nieuwe telefoon aanschaffen, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is de Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge echt wat voor jou. De telefoon is al eerder gebruikt, maar is daardoor uitvoerig gecontroleerd en waar nodig door professionals gereinigd en gerepareerd. Hierdoor functioneert de telefoon weer als nieuw. De Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge is dus niet alleen een erg goede telefoon, hij is ook nog eens zeer goed geprijsd!

Het toestel zelf

De Samsung Galaxy S7 Edge is een Android-smartphone en is het vervolg op de Samsung Galaxy S6 Edge. De functionaliteiten van de Samsung Galaxy S7 Edge zijn bijna gelijk aan die van de Samsung Galaxy S7. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Zo is de Samsung Galaxy S7 Edge 5,5 inch, ten opzichte van de 5,1 inch van de Samsung Galaxy S7. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S7 Edge een licht gebogen scherm. Dit is niet alleen erg mooi, het is ook nog eens nuttig. Er kan namelijk geklikt en gescrolld worden met de zijkant van het scherm.

2 jaar garantie

De gereviseerde smartphones verzekeren en verzenden wij gratis. Daarnaast staat er een garantie op van maar liefst 24 maanden en is het mogelijk om het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug te krijgen wanneer je ontevreden bent over het product.

Specificaties
Productnummer13135
EAN8806088279831
Opslagruimte32GB
KleurZwart
Refurbished ProductJa
Gereduceerde reparatieprijs

Laat jij je toestel wel eens vallen? Geen nood , voor alle toestellen die bij Partly zijn gekocht geldt een gereduceerde prijs voor de reparatie.

Bekijk voorwaarden