iPhone 7 onderdelen

iPhone 7 onderdelen

De iPhone 7 is een toestel met schitterend design en vele functionaliteiten. Met zijn 4,7 inch Retina HD-display ligt de iPhone 7 lekker in de hand. Een nieuwe feature van de iPhone 7 is ook dat deze spat-, water- en stofbestendig is, waardoor een val in de wc niet meer het einde van je iPhone hoeft te betekenen. De resolutie van de iPhone 7 is erg fijn, met 1334 x 750 pixels bij 326 ppi. Door het Multi-Touch-display met IPS-technologie is de iPhone 7 erg gebruiksvriendelijk.

Populair! Items worden veel verkocht, wees er snel bij

Populair! Items worden veel verkocht

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Onderdelen voor jouw defecte iPhone 7

Natuurlijk wil je dit toestel nooit laten vallen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan je telefoon bij een val kras- of stootschade oplopen, de batterij kan sneller leeg gaan of je iPhone 7 wilt niet meer opladen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer een goed werkende telefoon hebben en dan ben je bij Partly aan het juiste adres. Bestel bij ons het te vervangen onderdeel met eventueel een reparatiesetje en binnen een mum van tijd kun je je toestel gemakkelijk en snel zelf repareren. Onze onderdelen zijn van de beste kwaliteit en worden stuk voor stuk getest voordat deze worden verzonden. 

iPhone 7 scherm en batterij reparatie

Wanneer je in het bezit bent van een iPhone 7, wil je dat hij er tiptop uitziet. Een barst in het scherm kan erg vervelend zijn. Bij Partly koop je nieuwe iPhone schermen van zeer goede kwaliteit. De producten van Partly worden namelijk allemaal getest en gecontroleerd voordat ze worden verkocht. Hierdoor is jouw iPhone 7 na reparatie van het scherm weer zo goed als nieuw. Hetzelfde geldt voor het vervangen van de batterij. Deze kan na langdurig gebruik in kwaliteit achteruit gaan. Een nieuwe iPhone 7 batterij zorgt ervoor dat je weer vol vertrouwen op pad kan gaan met je telefoon in de hand!

Service en garantie

Heb je vragen over installatie of reparatie van je iPhone onderdelen? Geen probleem! Partly's Apple specialisten staan je graag te woord. Ze zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken op (030) 227 0154. Ook kun je mailen naar klantenservice@partly.nl of een berichtje sturen naar Facebook of de live-chat.