iPad Pro (2016) 9,7-inch onderdelen

iPad Pro (2016) 9,7-inch onderdelen
De iPad Mini is een zeer geavanceerde iPad. Hij heeft meer kracht en snelheid dan de gemiddelde laptop. Het Retina display is 10,5 inch groot. Dit maakt de iPad geschikt voor zowel werk als privégebruik. De losse onderdelen voor de iPad Pro zijn te koop bij Partly.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Defecte iPad Pro

Ook de iPad Pro vertoont soms mankementen. De meest voorkomende klacht is het barsten van het scherm, maar ook een kapot LCD is niet zeldzaam. Voor iPad Pro onderdelen ben je hier op de juiste plek. Met vragen over producten en reparaties kun je altijd onze klantenservice bellen of mailen. Alle bestellingen worden doorgaans de volgende werkdag al geleverd!

iPad Pro scherm repareren  

Het kan gebeuren dat er een barst, kras of vlek in je iPad Pro scherm komt. Dit hoeft geen groot probleem te zijn. Met de iPad onderdelen van Partly ziet jouw iPad Pro er snel weer zo goed als nieuw uit. Met Partly's reparatieset in huis is je iPad Pro scherm zo vervangen. Koop dus snel een nieuw scherm voor je iPad Pro en hij is snel weer in perfecte staat.

Service en garantie

Heb je vragen over installatie of reparatie van je iPad onderdelen? Geen probleem! Partly's Apple specialisten staan je graag te woord. Ze zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken op (030) 227 0154. Ook kun je mailen naar klantenservice@partly.nl of een berichtje sturen naar Facebook, WhatsApp of de live-chat.