Refurbished Apple iPhone 5S 16GB Space Grey

Rating:
100% of 100
In deze toestellen worden nieuwe batterijen gemonteerd
Gegroepeerde product items
Kwaliteit Prijs  
Zichtbaar gebruikt nieuwe batterij
119,00
119,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Licht gebruikt nieuwe batterij
134,00
134,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Zo goed als nieuw nieuwe batterij
149,00
149,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Zichtbaar gebruikt nieuwe batterij
Speciale prijs
109,00
90,08 excl. BTW
Normale prijs
129,00
106,61 excl. BTW
nog 1 op voorraad
Lees meer over het verschil tussen Marge en BTW toestellen
Lees meer over onze kwaliteit en sterrenklassificate

Verschillende kwaliteiten

Let op: de kwaliteiten hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig.

Marge-producten functioneren net zo goed als BTW-toestellen. Marge-producten zijn goedkoper omdat deze anders zijn ingekocht en hier geen BTW over hoeft worden betaald.

Partly hanteert drie categorieën om de kwaliteit van een refurbished toestel aan te duiden. Dit wordt gedaan om een duidelijk beeld te scheppen van de telefoons die te koop staan. Tevens is het hierdoor mogelijk om een goedkopere telefoon aan te schaffen, wanneer je de staat van het toestel minder belangrijk vindt. De categorieën zijn als volgt ingedeeld: 

Beoordeling van het toestel

Hoe ziet het toestel eruit?

Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is krasvrij. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Het scherm van het toestel is 99% krasvrij. Op de achterkant van het toestel is zeer lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zullen voornamelijk minieme krasjes zijn. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel is lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zijn voornamelijk zeer kleine krasjes. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.  

Wat zijn Marge-toestellen?

Marge-toestellen zijn apparaten die door Partly direct vanaf een consument is ingekocht. Hierover hoeven consumenten geen BTW te betalen. Hierdoor is het toestel extra voordelig voor jou! Grijp snel je kans, want op is op.

Is de kwaliteit anders?

Nee. De toestellen worden op precies dezelfde manier getest. De kwaliteit is dus precies hetzelfde. Wel wordt er onderscheid gemaakt in cosmetische kwaliteit door middel van onze sterrenklassificatie.

Heb je 3 of meer refurbished toestellen nodig? Neem dan contact op met de klantenservice voor een aanbieding op maat.
Beschrijving

iPhone 5S, Simlockvrij 16GB

De nieuwe iPhone 5S beschikt over een nieuwe, verbeterde lak zodat deze minder snel slijt. Ook heeft Apple de camera verbeterd, hiermee is het bereik van de camera 15% gegroeid. Daarnaast is de iPhone 5S voorzien van een TouchID sensor. Deze zorgt ervoor dat de telefoon ontgrendelt kan worden, door zovel een persoonlijke inlogcode als de gekozen, persoonlijke vingerafdruk. Het toestel is dun en licht, waardoor hij compact aanvoelt en makkelijk in gebruik is. Naast de kleur space grey, is de iPhone 5S ook te bestellen in het goud en het zilver. Een verbetering ten over staande van de iPhone 5 en 5C is de verbeterde batterijduur.

Refurbished iPhone 5S

De prijs van een refurbished iPhone 5S ligt aanzienlijk lager dan die van een nieuw toestel. Dit komt doordat de telefoon al eens in gebruik is geweest. Echter, na een professionele reiniging, technische controle en eventuele reparaties functioneert het toestel zoals een gloednieuwe iPhone 5S dat hoort te doen.

Refurbished met 2 jaar garantie

De refurbished toestellen verzekeren en verzenden wij gratis. Daarnaast zit er garantie op van maarliefst 2 jaar.

Specificaties
Productnummer11490
EAN0815909561817
Opslagruimte16GB
KleurZwart
Gereduceerde reparatieprijs

Laat jij je toestel wel eens vallen? Geen nood , voor alle toestellen die bij Partly zijn gekocht geldt een gereduceerde prijs voor de reparatie.

Bekijk voorwaarden