Nu €10,- korting op alle refurbished

€10,- korting op refurbished

Refurbished Apple iPhone 5C 8GB Groen

In deze toestellen worden nieuwe batterijen gemonteerd
Gegroepeerde product items
Kwaliteit Prijs  
Zichtbaar gebruikt nieuwe batterij
Speciale prijs
94,00
94,00 excl. BTW
Normale prijs
104,00
104,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
Uitverkocht
Licht gebruikt nieuwe batterij
Speciale prijs
109,00
109,00 excl. BTW
Normale prijs
119,00
119,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
Uitverkocht
Zo goed als nieuw nieuwe batterij
Speciale prijs
124,00
124,00 excl. BTW
Normale prijs
134,00
134,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
Uitverkocht
Lees meer over onze marge- en BTW toestellen
Lees meer over onze kwaliteit en sterrenklassificate

Verschillende kwaliteiten

Let op: de kwaliteiten hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig.

Marge-producten functioneren net zo goed als BTW-toestellen. Marge-producten zijn goedkoper omdat deze anders zijn ingekocht en hier geen BTW over hoeft worden betaald.

Partly hanteert drie categorieën om de kwaliteit van een refurbished toestel aan te duiden. Dit wordt gedaan om een duidelijk beeld te scheppen van de telefoons die te koop staan. Tevens is het hierdoor mogelijk om een goedkopere telefoon aan te schaffen, wanneer je de staat van het toestel minder belangrijk vindt. De categorieën zijn als volgt ingedeeld: 

Beoordeling van het toestel

Hoe ziet het toestel eruit?

Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien. Op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn. Dit zullen voornamelijk minieme krasjes zijn. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat

Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn. Dit zijn voornamelijk zeer kleine krasjes. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.  

Wat zijn Marge-toestellen?

Standaard verkopen wij refurbished toestellen onder de marge-regeling. Dit betekent dat er geen BTW staat gespecificeerd op de factuur.

Marge-toestellen zijn apparaten die door Partly zijn ingekocht binnen de Europese Unie waarover eerder al BTW is betaald. Daardoor hoeft er niet nog eens BTW over de hele prijs te worden afgedragen en is het product goedkoper.

Voor zakelijke aankopen kan het interessant zijn toch een factuur met BTW te ontvangen. Dit is vaak mogelijk, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Is de kwaliteit anders?

Nee. De toestellen worden op precies dezelfde manier getest. De kwaliteit is dus precies hetzelfde. Wel wordt er onderscheid gemaakt in cosmetische kwaliteit door middel van onze sterrenklassificatie.

Heb je 3 of meer refurbished toestellen nodig? Neem dan contact op met de klantenservice voor een aanbieding op maat.
Beschrijving

iPhone 5C, Simlockvrij 8GB

De iPhone 5C is lichter, dunner en sneller dan de iPhone 4S. De iPhone 5C is een goedkopere variant op de iPhone 5. Deze telefoon bestaat namelijk voor een deel uit plastic. De plastic behuizing, in plaats van een glazen en aluminium behuizing bij de iPhone 5, zorgt voor een stoot vastere telefoon die minder snel kapot valt. De iPhone 5C is naast de gezellige kleur blauw verkrijgbaar in de kleuren: groen, roze, geel en wit. De iPhone 5C is verder nagenoeg hetzelfde als de 5 en is voorzien van 8GB, 8GB of 32GB geheugen.

Refurbished iPhone 5C

De prijs van een refurbished iPhone 5C ligt aanzienlijk lager dan die van een nieuw toestel. Dit komt doordat de telefoon al eens in gebruik is geweest. Echter, na een professionele reiniging, technische controle en eventuele reparaties functioneer het toestel zoals een gloednieuwe iPhone 5C hoort te doen.

2 jaar garantie

De refurbished toestellen verzekeren en verzenden wij gratis. Daarnaast staat er een garantie op van 2 jaar wanneer er zich ongemakken voor doen die buiten het gebruik om zijn ontstaan.

Specificaties
Productnummer11462
EAN0885909941186
Opslagruimte8GB
KleurGroen
ResolutieNee
Gereduceerde reparatieprijs

Laat jij je toestel wel eens vallen? Geen nood , voor alle toestellen die bij Partly zijn gekocht geldt een gereduceerde prijs voor de reparatie.

Bekijk voorwaarden