Wie kan op de website een review schrijven over producten?

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk echte beoordelingen te verzamelen om zo onze gehele dienstverlening te kunnen verbeteren. Dit geldt niet alleen bij het aankoopproces, zelfs voor of na het aankoopproces willen wij onze service verbeteren. Beoordelingen kunnen alleen worden geschreven na het kopen van een product of bij het op doen van een handelservaring. Wij verzamelen reviews via Feedback Company, Google en Trustpilot. Beoordelingen kunnen alleen worden geplaatst via een link die je ontvangt na een bestelling, door in te loggen met je account of na het invullen van persoonsgegevens. Bekijk hieronder per website van de derde partij het reviewbeleid:

Informatie over productreviews
Partly heeft meer dan 500 producten op de website. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat klanten van de kwaliteit vinden. Zo kunnen wij de kwaliteit van producten verbeteren en wanneer nodig producten verwijderen die slecht presteren.

Waar komen onze productreviews vandaan?
Onze productreviews worden geplaatst via de Feedback Company en deze worden vervolgens automatisch geplaatst op onze website. Alle klanten worden uitgenodigd voor een productreview en kunnen deze ook plaatsen. Binnen 14 werkdagen worden de reviews geplaatst op de site.

Worden er zowel positieve als negatieve reviews geplaatst?
Er worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst. We filteren hierbij niets en laten alles verlopen via de speciale module bij de Feedback Company.

Worden er betaalde reviews op de website geplaatst?
We maken geen gebruik van betaalde reviews op de site.