Op zoek naar een hoesjes om je iPhone 5c goed te beschermen, je vindt het op Partly. Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met hoesjes van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire hoesjes zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone 5c goed kunt beschermen.

Toont alle 2 resultaten

Leren flipcase iPhone 5c

Morgen in huis

 3,96  4,95
Blauw
Groen
Oranje
Rood

Plastic hardcase iPhone 5c

Tijdelijk uitverkocht

 7,16  8,95
Wit

iPhone 5c hoesje koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt het altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. Met een goed hoesje kun jij je iPhone 5c hier tegen beschermen.

Een goede iPhone 5c hoesje is belangrijk om je iPhone optimaal te beschermen. In combinatie met een tempered glass is dit de beste bescherming voor je iPhone. De hoesjes die Partly aanbiedt kunnen gemakkelijk aangebracht worden en zijn gemaakt.

Voor welke iPhone 5c modelnummers zijn deze hoesjes geschikt?

Deze hoesjes van Partly zijn geschikt voor de iPhone 5c en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1456, A1507, A1526, A1532.

Heb je vragen over de hoesjes van de iPhone 5c? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.