Op zoek naar een hoesjes om je iPad Air goed te beschermen, je vindt het op Partly. Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met hoesjes van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire hoesjes zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPad Air goed kunt beschermen.

Toont alle 2 resultaten

Acrylic TPU iPad Air (2013) hoesje

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 7,46.

iPad Air (2013) kinderhoes

Morgen in huis

 17,96  23,95
Blauw
Groen
Rood
+2
Roze
Zwart

iPad Air hoesje koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt het altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. Met een goed hoesje kun jij je iPad Air hier tegen beschermen.

Een goede iPad hoesje is belangrijk om je iPad Air optimaal te beschermen. In combinatie met een tempered glass is dit de beste bescherming voor je iPad Air. De hoesjes die Partly aanbiedt kunnen gemakkelijk aangebracht worden en zijn gemaakt.

Heb je vragen over de iPad hoesjes? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.